OM OSS

KOMMUNIKATIONbyTEKLA

byTekla förädlar historien – älskar realtiden – ser med glädje in i framtiden. Vi processleder, genomför och verkställer den strategiska planen.

Med erfarenhet från sälj, marknadsföring, ledarskap och ständigt online är vi gärna med och leder er kommunikativa resa. En genomtänkt strategi för kommunikation ger resultat. Hur ofta går vi i kundens skor – ser på hur målgruppen upplever oss och företaget? Utmana din kund och försök få dom att se ett utifrån- och inperspektiv, det är först då som vi ser om varumärkeslöftet levererar mot användarupplevelse, och sedan forma budskap. Kommunikationsplanen fungerar framgångsrikare om vi är redo att ta emot idéer utanför företagets väggar. Här kommer ett lysande exempel Sociala medier skapade en egen maträtt på MAX.

VAD kommunicerar du? HUR kommunicerar du? Och VAR kommunicerar du? Vi tittar på de kanaler som finns idag och lägger upp en tydlig strategi för bästa resultat. Vi kartläger och drar nytta av den digitala utvecklingens affärs- och kommunikationsmöjligheter.

Kommunikationsbyrån byTekla samverkar med kreativa leverantörer: webb, copy, illustratör och fotograf. 

 

byTeklas tidigare uppdrag kategoriserade: föreläsning, digital affärsuveckling, affärsutveckling, utbildning, processledning, destinationsutveckling

Fler uppdrag linkedIN

 

DIGITAL FÖRFLYTTNING

Företag som använder sociala medier vs företag som blir en del av den sociala vardagen! byTekla ser till att du bli vassare på sociala medier.

 

PROCESSLEDNING

Behöver du hjälp med att få det att hända

 

PR & EVENT

byTekla har stor erfarenhet av att skapa minnesrika arrangemang, stora som små.