KOMMUNIKATION ONLINE – OFFLINE

Vill ni nå framgång i sociala medier?

Lyft fram dem som gillar er. De kan berätta historien om era produkter och tjänster, lyfta fram nyttan de faktiskt har gjort för dem”. Innehåll från användaren i realtid – skapar synlighet, trovärdighet, engagemang och försäljning! 

Användarinnehåll – till användaren! Kundresan förändras och våra kunder blir experter på våra varor och tjänster och lägger ner mycket tid på se, leta, undersöka, diskutera – detta kräver närvaro, analys, rätt content och det viktigaste av allt nöjda kunder – kunden har makten!

90 % av våra kunder kan inte tänka sig att köpa en tjänst/-vara igen om företaget lämnat deras recension obesvarad. Mobilanpassning handlar inte längre om att tänka på några enstaka som handlar via mobilen eller kollar ett pris på plats i butik. Det handlar om alla. Mobilen blir vår viktigaste plattform för affärer och marknadsföring i dag sker fler Google-sök på mobilen än via dator. 

Att försöka sälja sina produkter och tjänster i sociala medier är dött, du måste köpa din räckvidd. Börja med att göra bra inlägg baserat på data och analys innan du börjar köpa så att de vet vad som engagerar dina följare. 

 

Kontakta byTekla gillar processledning, innovation, kommunikation och affärsutveckling 

DIGITAL AFFÄRSUTVECKLING – företagets digitala förflyttning

FÖRELÄSNING – inspirations föreläsare om digital affärsutveckling & digitalt ledarskap

UTBILDNING – Bli vass på sociala medier  ”Hands on digitala sociala verktyg”

 

Tidigare uppdrag  kategorier, föreläsning, digital affärsuveckling, utbildning

Fler uppdrag LinkedIN